čtvrtek 4. listopadu 2021

UKÁZKA - Rozhovory s Jamesem Mahu


Mark: Vypadá to, že disfunkce světa v mnoha ohledech vzrůstá, však víš… například ekonomika nebo terorismus nebo přírodní katastrofy… urychlení energií - jestli je správné to tak nazývat - za uplynulý rok silně vzrostlo. Je to jako by někdo přidal topení v kuchyni a my cítíme, jak přibylo stresu, což činí těžším být vděčný či praktikovat ctnosti srdce - alespoň co můžu říci za sebe. Někdo říká, že je to stínová vláda; někdo poukazuje na Reptiliány nebo mimozemské inteligence...

James: Kontroloři jsou lidé. Jsou sice ovlivňováni jinými zdroji, ale jsou to lidé a oni dělají konečná rozhodnutí. Je to chamtivost a moc zesílená technologií. Technologie poskytuje urychlené a zjemnělé vjemy, které umožňují bezmeznou chamtivost a moc… přinejmenším pro ty, kteří k těm technologiím mají přístup. To vytváří nerovnováhu. Nerovnováha vytváří energetickou nesoudržnost. Tato nesoudržnost vytváří pocit nepokoje, který hraničí s anarchií, což dává signál Kontrolorům, aby aplikovali nové technologie, nové potlačující zákony a degenerování kultury na pouhé vyrušování. To eskaluje problém a recykluje nespokojenost a stres.

Ano, teď je těžší být praktikujícím, zvláště tehdy, když nesoudržnost smečuje událostí, která je navržená k upevnění kontroly nebo přinucení lidí k poslušnosti Kontrolorům. Nicméně země je v této době tréninkovou základnou pro ty, kteří si chtějí trénovat svou vůli a jednat odlišně - energeticky i materiálně. Pokud lidstvo chce trvale udržitelný mír a dobro všech… v praxi, bude potřebovat restrukturalizovat své organizace, které Kontroloři používají ke své kontrole. Aby se to stalo, je zapotřebí rozvodné události jakou je Velký Portál a dokonce i poté to nikdy není lehké. Nicméně kdyby nebylo žádné temnoty či odporu, jakému účelu by nové světlo sloužilo?

Mark: Říkáš, že temnota je… že je dovolena, aby nové generace, které se inkarnují, mohly mít účel? Nejsem si jist, jestli ti rozumím…

James: Říkám, že Kontroloři mají navržený účel, který umožňuje každé a všem lidským bytostem buď podlehnout kontrole a žít podmíněně v ego-mysli, nebo přijímat a vysílat frekvence hlubšího srdce a vyšší mysli a žít bezpodmínečně jako život centrovaný v lásce. To pozdější je cílem většiny lidí, kteří se v této době inkarnují. A přestože to může vypadat tak, že lidé v tomto úkolu selhávají všude, kam se podíváš, ve skutečnosti to tak není. Samozřejmě někteří selhávají, ale uvnitř sebe si tento úkol uvědomují a to představuje velký posun.

Mark: Máš na mysli, že většina lidí si uvědomuje, že jsou zde proto, aby žili život centrovaný na lásku?

James: Ano. Ale pro většinu lidí to není zřejmé. To chápu. Ale kdyby ses mohl podívat na lidstvo jako na továrnu, která vyrábí dva produkty: jeden je nenávist a druhý láska, tak poměr mezi láskou a nenávistí se za posledních padesát let znatelně změnil. Za pouhých posledních pět let nastal další výrazný posun. A to je tempo, které právě zažíváme. Láska je na této planetě dominantní. Kontroloři by rádi, aby to vypadalo, že svět je ve zmatku a strachu, ale to je iluze, kterou prezentují skrze média. Strach není dominantní. Dominantní frekvencí na této planetě je láska a tak to zůstane. Nicméně strach není něco, o čem bych tvrdil, že to brzy odejde. V této doméně bude vždy živý a všichni, kdo mají lidské nástroje, ucítí jeho následky… dokud nezažijí své duše a kontinuitu života.

Úryvek z Telefonický rozhovor Jamese Mahu a Marka Hempela


Všechny rozhovory naleznete zde - Rozhovory s Jamesem Mahu