úterý 26. října 2021

Úvod k webu WingMakers.com

 

     Nehledě na různorodost lidské rodiny a jejího rozdělení do různých ras a kulturních zvyků, je lidská rasa jako pestrobarevný koberec, který splývá do jediné barvy a touto barvou je světlo. Někdo by se mohl ptát, jak může být lidská paměť plná separace, nespravedlnosti, ignorance, rasismu, genocidy a manipulace vůbec vyléčena. Ale za touto sbírkou vzpomínek je ještě mocnější a působivější vzpomínka a to sice na to světlo, ve kterém sídlí jednota jako základna vědomí.

     Lidstvo je na cestě, která vede k tomuto rozpomenutí, ale je to nekonečná cesta, na které členové jeho kolektivní síly ukazují svou slabost, krutost a nespravedlnost. Lidská paměť bude znovuzapomenuta do odpuštění, jak stále více a více lidí bude rozšiřovat svou perspektivu tak, aby zahrnula vyšší dimenze, ve kterých tato duchovní rovnost existuje ve své plné míře. Probouzíme se ze snu oddělených ego-identit do reality našeho kolektivního jáství – oděného do moci, která je harmonií ducha, mysli a srdce. To je vize Tvůrců Křídel a zatímco někteří z vás se můžou v nevíře škrábat na hlavě, nepředstírejte lhostejnost, protože toto je esence, kvůli které jsi zde jako ty.

     Přišel jsi na tento svět jako průzkumník; jako neoděná duše toužící odít lidský nástroj a zažívat tento svět oddělenosti nikoliv jako experiment nebo test, nýbrž jako vysílač duchovní rovnosti. A nehledě na to, jak mnoho tě svět svádí, nehledě na to, jak mnoho ti, kteří jsou u moci, se sápou po ještě větší moci, nehledě na to, jak mnoho může být láska poskvrněna, ty jsi zde, abys vysílal své ctnosti srdce a originální vhledy mysli.

     Někteří přirovnávají tento svět ke školní učebně, ve které jsme studenty. Ale bude mnohem přesnější říci, že jsme zde, abychom praktikovali svou svobodnou vůli přijímat a vysílat vyšší proudy duchovní rovnosti. To je podobné čerpání vody z hluboké studny a nalévání stovek šálků vody svým žíznivým spolucestujícím. V tomto podobenství není žádná učebna; je to mnohem více o rozšiřování naděje, vize, lásky, jednoty.

     Měj takové srdce a mysl a budeš spojen s duchovní rovností. Tím budeš sloužit svému účelu na této planetě v tomto čase.

                                                                              Úryvek z textu Úvod k webu WingMakers.com