čtvrtek 3. února 2022

NOVINKA 2022 - nová kniha Jamese Mahu : Sovereign Integrál - Nový model existence


Tato poslední publikace od Jamese Mahu má název: Sovereign Integrál - Nový model existence. Je to zdarma publikovaný 80-ti stránkový detailní popis vědomí Sovereign Integrálu, kterého jsme všichni součástí.

Jak název napovídá, James zde popisuje jemné detaily této vnitřní kosmologické struktury, která je sice nazývána různými jmény, avšak dosud zůstává převážně nedefinována.

Diskutovaná témata jsou velmi základní povahy: kým jsme v našem jádru a proč jsme zde? James o těchto tématech hovoří hlasem poetickým i filozofickým, jasně i vyzývavě.

Toto je jeho první práce ne-fiktivní povahy, která je zaměřená na téma ze všech nejdůležitější: definování podstaty vědomí. James do práce zařadil diagramy a množství maleb, aby pomohl čtenářům lépe pochopit a procítit toto živoucí, vibrující a přitom nepostižitelné vědomí, které James nazývá Sovereign Integrál.



POZNÁMKA PŘEKLADATELE k překladu pojmu Sovereign Integrál


Termín "The Sovereign Integral"  použil James poprvé v roce 1998 na webu Wingmakers. Byl to celkem nenápadný pojem ve velkém množství dalšího textu a multimédií. Bylo u něj uvedeno, že je zakódovaný a že jeho význam se bude lidstvu postupně odhalovat, jak budeme prohlubovat jeho pochopení.  ...