úterý 28. září 2021

Tvůrci Křídel jsou životním stylem založeným na duchovní rovnosti

 To, co je uvnitř, nemá sobě rovné,

vynořuje se z nejmenšího prostoru,

kde Prvotní Vibrace Nemanifestovaného

vzestupuje v majestátné eleganci Jediného Světa.


    "Tvůrci Křídel nejsou ani cestou ani učením. Je to jednoduše životní styl založený na duchovní rovnosti. A tento životní styl navrhuje neodsuzovat, ale spíše pečlivě rozlišovat mezi nižšími frekvencemi oddělenosti a vyššími frekvencemi jednoty – jednoho se vším. 

   Cítíš-li, že někdo není ve frekvencích jednoty, můžeš se od něj odtáhnout, jestliže to upřednostňuješ. Ale také s ním můžeš vejít do interakce neodsuzujícím způsobem tím, že budeš vysílat svá vnitřní poselství duchovní rovnosti. To nevyžaduje slova, jen činy nesouzení. Při tom je důležitá srdnatost, protože ta vyžaduje velkorysost čelit oddělenosti. To způsobí, že někdy budeš mít pocit, že je to pro tebe výhodné, jindy, že jsi příliš měkký. Ale ve skutečnosti jsou ti, kdo jsou velkorysí ve svém pochopení, těmi, kdo jsou při službě svému poslání na této planetě skutečnými bojovníky. Jsou to oni, kdo jsou skutečnými transformátory našeho světa."

    "Neexistuje žádný klíč, kterým by stačilo otočit. Neexistuje žádná svatá mantra, kterou by stačilo zpívat. Neexistuje žádná formule k opakování, aby došlo k osvícení. Místo toho jde o lidské úsilí vyjadřovat ryzí duchovní rovnost bez fanfár. Snad dokonce bez povšimnutí, protože ona není očima k vidění ani ušima ke slyšení. Je cítěna hluboko v každém z nás a v těch chvílích – jen v těch chvílích – přitahujeme své nejpravdivější jáství do tohoto světa a sdílíme ho. Jestliže sdílíme tuto část nás samých, děláme mnohem více, než při učení se o vesmíru nebo o tom, kým jsme a proč jsme tady. Přinášíme vizi naší nové identity do tohoto světa. Stáváme se Tvůrci nových stavů vědomí pro všechny."

Z mého srdce do tvého,

Úryvky z textu Úvod k webu WingMakers.com